Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Red Dead Redemption 2 PS4 Türkçe Yama

x0r
ilk defa kırık ps4 aldım linkleri hdd ye çekerken diskte yer yok hatası veriyor winrar içinden pkg dossyasını direk hdd ye çekmek istedim hdd nin formatı exfat ama diskte yer yok diyor winrardan çıkarmıyor dosyaları hdd de 900 gb yer var nerede yanlış yapıyorum
Önce sistemin C diskine çıkartır tampon olarak oradan HDD ye aktarır Winrar C de yer açın deneyin

selamlar, bu sadece Türkçe yamanın linklerimi hocam 20 gb yani :eek:

Son düzenleme:
1.29 update kurarken ce-36434-0 hatası alıyorum neden acaba

Ekli dosyayı görüntüle 12

Türkçe Yama 1.29 Update Sürümüdne Çalışır Update İndirme Linkleri :

Ekli dosyayı görüntüle 13

Rar Şifresi :konsoloyun.gen.tr

Güncel Tek link Yama

https://iw.vikingfile.com/download/VHrYcA2p05/v1.29-Red_Dead_Redemption_2_PS4_TR_YAMA.rar

AkiraBox.Com

*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***

VikingFile.Com

Uploady.IO(Ayrı Varyasyon)

Teşekkürler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri