Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Red Dead Redemption 2 PS4 Türkçe Yama

x0r
Merhaba oyunu siteden indirdim. Fakat ne update dosyası yükleniyor nede Türkçe yama hata veriyor.
Oyunun DUPLEX Sürümünü Tekrar Upload Ediyorum hocam Stabil Onda Çalışıyor sanırım ?

HATA VERİYOR UPDATE TÜRKÇE DE YOK.

Vallahi 15 yıllık bilgisayar ile kaç saattir indirmeye çalış kaç saat sürdü flasha at derken şu saate kadar uğraştım...

Birde yer açmak için kaç tane oyun sildim.

Son düzenleme:
HATA VERİYOR UPDATE TÜRKÇE DE YOK.

Vallahi 15 yıllık bilgisayar ile kaç saattir indirmeye çalış kaç saat sürdü flasha at derken şu saate kadar uğraştım...

Birde yer açmak için kaç tane oyun sildim.

Ben şimdi ne söylesem bana az, ne söylesem size çok! Ne diyeyim....
Ben çalıştırdım ama başka bir yamayla çalıştırdım galiba. O kadar çok dosya indirdimki neyi nerden indirdiğimi de hatırlamıyorum. Ama buradaki dosya ile yapamadım.

Ben çalıştırdım ama başka bir yamayla çalıştırdım galiba. O kadar çok dosya indirdimki neyi nerden indirdiğimi de hatırlamıyorum. Ama buradaki dosya ile yapamadım.
Bana yardımcı olsan? Şu an oyunun durumu kaç acaba. Cusa kodu ve sürümü kaç görünüyor. Sana zahmet bulursan bana link atar mısın? Kaç tane oyun sildim. 15 yıllık pc ile indirmeye çalıştım kaç saat flaşa at kur.. Emeğim boşuna gitti. Sana zahmet bana yardımcı ol.

Sonunda uyumlu versiyonu bulabildim türkçe candır.

Ekli dosyayı görüntüle 12

Türkçe Yama 1.29 Update Sürümüdne Çalışır Update İndirme Linkleri :

Ekli dosyayı görüntüle 13

Rar Şifresi :konsoloyun.gen.tr

Güncel Tek link Yama

https://iw.vikingfile.com/download/VHrYcA2p05/v1.29-Red_Dead_Redemption_2_PS4_TR_YAMA.rar

AkiraBox.Com

[Gizli içerik]

VikingFile.Com

[Gizli içerik]

Uploady.IO(Ayrı Varyasyon)

[Gizli içerik]
duplex sürüm oyunu birde v1.29 türkçe yamayı yükleyince oyun türkçe oluyor çok teşekkürler uzun süredir arıyordum

Benim PS4 Pro versiyon 9.0'da RDR yüklüyorum, updatedite yüklüyorum, TR yamayı da yüklüyorum ama açılmıyor. TR yazılar vs. geliyor, sonra siyah ekranda kalıyor.Sonra rdr 2 yi tekrardan sildim yükledim 1.29 yükledim, sonra 1.32 updare yükledim TR yamayı da yükledim, açıldı oyun ama 1 gün sonra tekrardan siyah ekran kaldı, neden olabilir?

Benim PS4 Pro versiyon 9.0'da RDR yüklüyorum, updatedite yüklüyorum, TR yamayı da yüklüyorum ama açılmıyor. TR yazılar vs. geliyor, sonra siyah ekranda kalıyor.Sonra rdr 2 yi tekrardan sildim yükledim 1.29 yükledim, sonra 1.32 updare yükledim TR yamayı da yükledim, açıldı oyun ama 1 gün sonra tekrardan siyah ekran kaldı, neden olabilir?
AioPatch d3estekli Bluray İle mi Jailbreak ediyorsunuz Cihazı

ilk defa kırık ps4 aldım linkleri hdd ye çekerken diskte yer yok hatası veriyor winrar içinden pkg dossyasını direk hdd ye çekmek istedim hdd nin formatı exfat ama diskte yer yok diyor winrardan çıkarmıyor dosyaları hdd de 900 gb yer var nerede yanlış yapıyorum

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri