- Konsol Model
- Playstation 4 Slim
-
Vitrin konusu
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
tesekkurler[Gizli içerik]
Update& Tüm DLCler
[KonsolOyun]-God.of.War.Ragnarok-CUSA34384-EUR-Update-v6.00-(9.00+)-PS4.pkg
tesekkurlertesekkurler
cok tesekkurler acılmıyor bır turlu lınktesekkurler
lımnk gorunmuyortesekkurler
lınk gorunmuyortesekkurler
Tekrar Upload Ediliyor Link Silinmişlımnk gorunmuyor
lınk gorunmuyor
tesekkulertesekkurler
teşekkürler[Gizli içerik]
Update& Tüm DLCler
[KonsolOyun]-God.of.War.Ragnarok-CUSA34384-EUR-Update-v6.00-(9.00+)-PS4.pkg
PS4 sürümünüz nedir ve Buradaki Konudaki Dosyalar ile dener misiniz birde [PS4] God of War Ragnarok Full PKG İndir | KonsolOyun.Gen.TRoyunu yükledim oyuna girdim ilk başta takılı kalıyor sorunu cözemiyorum yardımcı olurmusunuz
ps4 slim 11.52PS4 sürümünüz nedir ve Buradaki Konudaki Dosyalar ile dener misiniz birde [PS4] God of War Ragnarok Full PKG İndir | KonsolOyun.Gen.TR
ps4 slim 11.52
cd ile ediyorum diger attıgınız linkde oyunu en bastan mı indirmem gerek yoksa sadece update yüklemem yeterlimiAio Patch Bluray Sürümü ile mi JailBreak Ediyorsunuz cihazı
sanırım sizin sorun Update ile çözülecek gibi değil Ai Patch ile siyah ekran da kalmayı düzelte bilirsiniz Updateleri deneyin istersenizcd ile ediyorum diger attıgınız linkde oyunu en bastan mı indirmem gerek yoksa sadece update yüklemem yeterlimi
ai patch nasıl oluyorsanırım sizin sorun Update ile çözülecek gibi değil Ai Patch ile siyah ekran da kalmayı düzelte bilirsiniz Updateleri deneyin isterseniz
Ps4 Lapse 1.2 BD-J Lapse AIO Patch | Ps4 Oyun Bu konuya bir göz atınai patch nasıl oluyor
tamamdır teşekkür ederim denicemPs4 Lapse 1.2 BD-J Lapse AIO Patch | Ps4 Oyun Bu konuya bir göz atın
teskrurlertesekkurler
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz
Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.
Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.
Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.
Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.
Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.
Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.